Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 oktober, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Playstation 4 kommer ha stöd för 4K-upplösning | Revue.se

Playstation 4 kommer ha stöd för 4K-upplösning
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Playstation 4: Glada nyheter för dig som är väldigt teknikintresserad. Istället för att köra vanlig Full HD (1920 x 1080 ) som många gör idag kommer Playstation 4 nu att kunna erbjuda 4K-filmer i 3840 x 2160 pixlar. 

Som ni kanske förstår betyder detta en otroligt bra skärpa.

The verge har talat med Phil Molyneux på Sony som berättar att deras filmtjänst för just detta formatet kommer att finns tillgängligt på Playstation 4. För personer som sitter på en väldigt bra uppkoppling idag och kanske vill ta del av detta format bör se över att uppgradera ytterligare. Filmerna kommer nämligen ligga på runt 100 GB styck och kommer ta en evighet att ladda om man inte har ett super snabbt internet.