Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 september, 2017

Scroll to top

Top

One Comment

Watch Dogs fortsätter att briljera

playstation 4
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Det mycket efterlängtade spelet Watch Dogs har verkligen fått mycket plats i media. Nu verkar det som att deras demo under E3 gjort att företaget Ubisoft fått lite extra klirr i kassan. Ubisoft själva hade ingen aning om att spelet skulle förvåna alla på det sett som spelet gjort, det var verkligen oväntat. 

” E3 var ett fantastiskt avslöjandescenario för Watch Dogs. Det gav oss chansen att utöka hela projektet genom att ge studion möjligheten att ha större teams för att hjälpa dem uppnå sina mål. Det finns alltid grymma idéer, men du behöver tillräckligt med folk för att kunna få dem att bli till verklighet. Efter E3 säkerställde vi att de hade alla teams de behövde och alla kapacitet de ville ha för att fullfölja sina drömmar. Det är en öppen värld som är välanpassad till vad spelare vill lira idag. Så det finns mycket potential för framgång ”

Det ska bli väldigt intressant att se hur Watch Dogs kommer att ställa sig mot sin stora konkurrent Grand Theft Auto V. Kommer dessa två spel att kriga om konsumenterna? Vad tror ni?

Källa: FZ.se

  • Urban

    Jag längtar!!!!!! 🙂