Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 september, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Nvidia till PhysX och APEX stödjer PlayStation 4 | Revue.se

Nvidia till PhysX och APEX stödjer PlayStation 4
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Nvidia: Nu är det klart att Nvidia och SDK för PhysX och APEX kommer att stödjas till Playstation 4. PhysX och APEX stöds idag av flera PC-spel så det är väl alltid kul att få meddelat att det nu även kommer att göra för konsol.

Så här meddelade Mike Skolones, Product manager för PhysX:

”Great physics technology is essential for delivering a better gaming experience and multiplatform support is critical for developers. With PhysX and APEX support for PlayStation 4, customers can look forward to better games.”

Inga fler konsolen än Playstation 4 nämndes att de kommer stödjas av teknologin.

Via: www.allgamesbeta.com