Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 september, 2017

Scroll to top

Top

One Comment

Trött på att "Gilla"? Nu kan du "Hata" med ny iOS app! | Revue.se

hata
Filip Urde
  • On 13 mars, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde


Visst önskar man att det gick att ”Hata” (ogilla) vissa poster och bilder på Facebook? T.ex. när man ser den femti-elfte bilden på någon som ”tränar” på sats, eller ännu en ”super god frukost” som inte alls ser god ut. Vill man inte bara ”hata” den bilden istället för att ”gilla” den då?  

 

Appen Hater gör detta möjligt, så nu kan du äntligen visa dina vänner hur trötta dem är!

In the land of social media, you can only “Like”. Who says your only option is to like? Who really “likes” your ex’s new significant other, friends who are always on vacation, and especially what they are eating! No thanks, now you can Hate on it.

Appen är gratis och kan hittas nedan.

  • Lover

    Don’t be a hater !