Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 26 september, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Sponsrad video: Office 365 | Revue.se

Sponsrad video: Office 365

Med Office 365 kan du jobba där du är. När som helst, var du än är. På gymmet, på tåget, hemma, hos kund, på stan… eller på kontoret. Upplevelsen är densamma oavsett om du använder dator, surfplatta eller mobiltelefon. Samma verktyg som du är van vid. 

Allt synkas på direkten, så att du alltid har den senaste informationen till hands. Om du och dina kollegor befinner er långt ifrån varandra, kanske i olika delar av världen, kan ni ändå arbeta på precis samma sätt som vanligt.

Med Office 365 får du:

– Videokonferenser i HD
– Avancerad e-post
– Förenklad it
– Sociala funktioner för företag
– All Office-funktionalitet

Nå allt, överallt. Ha full koll, var du än är.

Office 365. Jobba, där du är.