Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 september, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Tonårsbossen - premiär 4 april på Tv3 | Revue.se

Tonårsbossen – premiär 4 april på Tv3
Marcus
  • On 24 mars, 2013
  • http://www.revue.se

Charlie Söderberg känner vi igen från Plus i Svt och Lyxfällan på Tv3. Nu kommer vi få se Charlie i Tv3:s nya programserie Tonårsbossen. I programmet kommer tonåringar i respektive familjer att få styra familjens ekonomi under en månads tid.

Programmet är ett prov för att tonåringar ska se pengarnas värde. Tonåringen kommer få ett kreditkort där de rörliga kostnaderna är dragna, sedan kommer hon eller han att få bestämma vad pengarna ska gå till. Lyckas tonåringen att sköta ekonomin kommer hon eller han att få en viss summa pengar.

Första avsnitten sänds på tv3 den 4 april kl 20.00.