Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 september, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Biopremiär av Identity Thief | Revue.se

Biopremiär av Identity Thief

Snart är det dags för biopremiär av den kommande filmen Identity Thief närmare bestämt den 8 maj.

Horrible Bosses’ Jason Bateman och Bridesmaid’ Melissa McCarthy har huvudrollerna i Identity Thief, en stjärnspäckad komedi i vilken en helt vanlig kille tvingas ta till extrama årgärder för att rentvå sitt namn.Efter att ha fått sin identitet stulen har han allt att förlora!.

Obegränsade tillgångar har tillåtit Diana (McCarthy) att leva livets glada dagar i utkanterna av Miami, där affärernas drottning köper allt som faller henne in. Det finns bara en hage: På ID-kortet, som hon använder för att finansiera sitt vilda shoppande, står det”Sandy Bigelow Patterson”… och det tillhör en kille (Bateman) som bor i en helt annan del av USA.

Läs mer om Identity Thief  här och kika på trailern ovan!