Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 26 september, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Guldskrift 2013 går till... | Revue.se

Guldskrift 2013 går till…
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Guldskrift 2013 går till Linda Elers på King för ”Miljonär direkt på skrapet”

Motivering:
Plötsligt står det klart att man inte måste skriva långt, lärt eller litterärt för att vinna Guldskrift. Plötsligt inser man att ett enda ord på rätt plats kan ge om inte rikedom så åtminstone en plats i Guldskriftsakademin. Och plötsligt har juryn skrapat fram en vinnare i form av Linda Elers från King.

Guldskrift år 2013
Linda Elers
Byrå: King
Bidragsnamn: Miljonär direkt på skrapet
Uppdragsgivare: Triss

Guldskriftsakademin utser årets mottagare, och består av: Johan Olivero, Staffan Ryberg, Martin Marklund, Petrus Kukulski, Christian Heinig, Magnus Jakobsson, Tove Eriksen Hillblom, Olle Langseth och Anna Qvennerstedt