Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 26 september, 2017

Scroll to top

Top

PC
No Comments

Futuremark lanserar PCMark 8. | Revue.se

futuremark
Filip Urde
  • On 21 maj, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

Futuremark lanserar nu PCMark 8, vilket är det senaste tillägget i en produktlinje av benchmarks för PC-system. 

 

 

Futuremark har designat PCMark 8 för den nya generationen av PC-datorer som baseras på Windows 8 (ska även fungera bra på Windows 7). PCMark har med ett par nya tester som kommer från Futuremarks PowerMark-serie, som kommer låta dig testa bland annat batteritiden i laptops och tablets.

PCMark 8 har utvecklats tillsammans med ett antal stora företag som till exempel Acer, AMD, Condusiv Technologies, Dell, HGST, HP, Intel, Microsoft, NVIDIA, Samsung, SanDisk, Seagate och Western Digital.


PCMark 8 kommer i slutet av juli.
www.techpowerup.com