Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 september, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Playstation 4 (Sony) driver med Xbox One och att låna spel | Revue.se

Filip Urde
  • On 11 juni, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

Playstation 4 (Sony) och Xbox One (Microsoft) är här och fighten kan börja!

 

 

 

 

Kriget mellan företagen kommer att trappas upp från och med nu, sedan Sony presenterade Playstation 4 under natten till idag. I det här kriget så är reklam ett av de större vapnen man har till sitt förfogande.

Sony var snabba att använda det och la igår upp den här videon där man hackar på Xbox One och hela soppan med att låna spel av vänner. Riktigt spot on av Sony och Playstation 4 måste jag säga. Kul och välriktad reklam =D.

KRIG!!!! Hejjja!!!!

 

Tack för tipset Fernando!

youtube.com