Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 oktober, 2017

Scroll to top

Top

One Comment

Förhandsboka Playstation 4 på Mediamarkt | Revue.se

ps4
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Playstation 4: Sony visade upp sin kommande konsol Playstation 4 för några dagar sen under det stora evenemanget E3 i USA. Flera återförsäljare har redan sedan långt tillbaka erbjudit möjligheten att förhandsboka Playstation 4 även om det inte funnits officiell information runt maskinen. Men nu gör det.

Mediamarkt har nu lagt ut produkten för oss konsumenter att förhandsboka. Så här skriver företaget på sin Facebooksida:

E3: Vi har sedan tidigare fått se Xbox nya konsol One, i natt visade Sony upp sin hand med Playstation 4. Medan Xbox går mer mot home entertainment satsar Sony tydligt på just spelen. Vilket föredrar ni, vill ni ha mer i er konsol än bara spel? Förhandsboka här!

Förhandsboka här!

  • Real Gamer!

    Spel för i helvete!!