Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Nu lanseras Adobe Anywhere

Nu lanseras Adobe Anywhere
Sebastian

Den nya plattformen för videoproduktion, Adobe Anywhere, finns nu tillgänglig för användning. Arbetsflödesplattformen kommer att underlätta för samarbeten mellan olika nätverk och fysiska platser, och stöder de senaste versionerna av Adobe Premiere Pro CC och Adobe Prelude CC, som båda finns tillgängliga i Adobe Creative Cloud.

Alla videoprojekt kan nu styras centralt hos företagen vilket eliminerar behovet av stora filöverföringar och proxyfiler. Den nya plattformen kompletterar Adobe CC och fungerar tillsammans med ett brett utbud av standardiserade lösningar inom hårdvara, mjukvara och nätverk.

Tillkännagivandet av Adobe Anywhere ägde rum vid National Association of Broadcasters (NAB) i Las Vegas tidigare i år. Stöd för Adobe After Effects CC, som är den senaste versionen av After Effects, förväntas senare i år.

Läs mer i det internationella pressmeddelandet här.